مجله فن بیوتی

استرینجنت و تونر‌ و تاثیرات آن ها بر پوست

ممکن است که تصور کنید این دو یکسان هستند ولی در حقیقت با توجه به نوع پوست شما تفاوت دارند و ممکن است که یکی بهتر از دیگری عمل کند.
ولی چه چیزی تونر را از استرینجنت جدا میکند؟ و چرا باید یکی را بر دیگری ترجیح دهید؟


تونر چیست؟

تونر یک محصول پوستی بر پایه ی آب است و عموما برای پاک کردن آرایش و باقی مانده ی پاک کننده ها بعد از شستن پوست استفاده میشود. تونر ها عموما حاوی گلیسیرین و مواد جاذب رطوبت هستند که به هیدراته شدن پوست کمک میکنند و در نهایت پوست را نرم تر و صاف تر نشان میدهند. تونر ها مواد دیگری هم از جمله عصاره ی گیاهان و گل ها،آنتی اکسیدان ها و مواد ضد پیری از جمله نیاسینامید هستند. این محتویات آرایشی دارویی به بهبود بافت ، روشنایی و تن پوست کمک میکنند.
تونر ها میتوانند توسط همه ی انواع پوست استفاده شود به خصوص : افرادی با پوست های خشک، نرمال و حساس

استرینجنت چیست؟

استرینجنت هم محصولی برای مراقبت از پوست بر پایه ی آب است که برای پاک کردن باقی مانده ی مواد شوینده و آرایش پس از شستشو استفاده میشود. تفاوت یک پاک کننده و استرینجنت در آن است که استرینجنت برای پاک کردن چربی اضافی باقی مانده بر روی پوست استفاده میشود. میتوانید تصور کنید که استرینجنت فرم قوی تری از تونر است. استرینجنت ها عموما مقدار بیشتری الکل نسبت به تونر ها دارند. هم چنین میتوانند دارای مواد دیگری مثل سالیسیلیک اسید برای مبارزه با جوش ها باشند.
همه ی استرینجنت ها هم دارای الکل نیستند از این رو ممکن است به اندازه ی سایز استرینجنت ها قوی نباشند ولی هم چنان چربی اضافی را از سطح پوست پاک میکنند.
چون که استرینجنت ها چربی اضافی پوست را پاک میکنند برای پوست های مختلط، چرب و مستعد آکنه مناسب هستند.

تونرها و استرینجنت ها چگونه استفاده میشوند؟

این محصولات بعد از پاک کردن صورت و قبل از استفاده از مرطوب کننده ها استفاده میشوند. یک پد کتانی را به محصول آغشته کنید و به آرامی آن را در سطح پوست صورت و گردن بمالید و آن را از ناحیه ی اطراف چشم ها دور نگه دارید.
برخی تونر ها هم در بطری های اسپری دار عرضه میشوند که میتوانند مقدار کمی از محصول را بر روی پوست شما بپاشند.
این دو محصول نیاز به شستشو ندارند و پس از استفاده از آن ها میتوانید پوست را بدون شستشو رها کنید. بعد از استفاده میتوانید از محصولات دیگر مثل مرطوب کننده ، داروهای ضد آکنه، سرم های ضد پیری ،‌کرم دور چشم و ضدآفتاب استفاده کنید هم چنین ایرادی ندارد که حتی با مرطوب بودن صورت پس از استفاده از تونر و استرینجنت از مرطوب کننده استفاده کنید ولی برای محصولات دیگر به خصوص محصولات درمانی آکنه، رتینوئید و ضدآفتاب باید پوست به خوبی خشک شده باشد و اگر آن هارا روی پوست خشک نشده بزنید ممکن است باعث حساسیت بشود یا این محصولات بازدهی کافی را نداشته باشند.

تونر و استرینجنت ها واقعا لازم هستند؟

افراد حرفه ای در صنعت زیبایی این سه قدم را در روتین پوستی پیشنهاد میکنند:پاک کردن، تونر ، مرطوب کننده ولی ممکن است شگفت زده شوید که تاثیر تونر ها هرگز ثابت نشده است.
این محصولات سال ها پیش زمانی ساخته شدند که برای پاک کردن پوست صابون های معمولی و کلد کرم ها وجود داشتند که روی پوست یک لایه ی نازک باقی میگذاشتند که ممکن بود برای برخی افراد خیلی خوشایند نباشد پس‌ استرینجنت و تونر ها این لایه ی نازک را از روی پوست برمیداشتند.
محصولات پاک کننده ی امروزی واقعا بهتر هستند و دیگر چیزی روی پوست شما باقی نمیگذارند پس به محصول دیگری که باقی مانده را پاک کند دیگر احتیاجی ندارد. افراد فعال در عرصه ی زیبایی ممکن است استفاده از تونر را امری مهم بدانند در حالی که متخصصان پوست در این مورد مطمئن نیستند.
پس تونر ها و استرینجنت ها محصولات پوستی مهمی نیستند.
ممکن است به نظر برسد که حرفی کاملا اشتباه است ولی از نظر علمی شما واقعا به این دو محصول احتیاجی ندارید پس اگر ترجیح میدهید که از تونر و استرینجنت استفاده نکنید هیچ اشکالی ندارد و با این‌کار به پوستتان آسیبی نمیزنید.

تونر و استرینجنت و pH پوست

محصولات پاک کننده در قدیم آلکالین زیادی داشتند. پوست سالم به مقدار کمی اسیدی است پس از این محصولات برای بازگرداندن pH طبیعی پوست استفاده میشده. در محصولات پوستی امروزی آلکالین کماری نسبت به قبل استفاده میشود و pH را پوست مقدار زیادی تغییر نمیدهند. حتی اگر هم pH مقدار کمی تغییر کند پوست شما توانایی به تعادل رساندن آن را دارد پس به محصول کمکی برای تعادل pH پوست نیازی ندارید.
عموما تونر ها و استرینجنت ها برای تنظیم کننده ی pH پوست معروف شدند ولی این تعریف جمله ای تبلیغاتی ست تا اینکه واقعا تاثیر مثبت بگذارد. این به این معنا نیست که pH بی اهمیت است ولی اینکه تونر ها pH پوست را تنظیم میکنند کاملا اغراق آمیز است.

تونرها و استرینجنت ها و منافذ پوست

تونر ها واقعا به بسته شدن منافذ پوست کمک میکنند؟ نه واقعا، منافذ پوست مثل در نیستند که باز و بسته شوند. در حقیقت این محصولات به کوچیکتر "دیده شدن" منافذ پوست کمک میکنند. تونر و استرینجنت ها به خاطر محتویاتی که دارند باعث سفت شدگی موقت پوست میشود و تاثیری بر روی سایز واقعی منافذ ندارند.
سلول های مرده ی به دام افتاده در منافذ پوست باعث بزرگتر دیده شدن آن ها میشود و تونرها به دلیل محتویات ضدجوش این منافذ را پاک میکند و نسبت به قبل کوچکتر دیده میشوند.
ولی باید به یاد داشته باشید که این محصولات باعث بسته شدن منافذ و یا کوچک شدن دائمی آن ها نمیشود.


 

دیدگاه شما

0
 

نام

ایمیل

 
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
 

اخبار و رویدادهای مرتبط

کامل ترین دستورالعمل متخصصان پوست برای انتخاب ضد آفتاب مناسب
04 آذر 1399
 

 

کامل ترین دستورالعمل متخصصان پوست برای انتخاب ضد آفتاب مناسب

انتخاب یک ضد آفتاب مناسب به آسانی استفاده از آن نیست. ضد آفتاب ها میتوانند از پوست در برابر اشعه ی فرابنفش نور خورشید(UV...

با چه ترتیبی از محصولات پوست در صبح و شب استفاده کنیم؟
04 آذر 1399
 

 

با چه ترتیبی از محصولات پوست در صبح و شب استفاده کنیم؟

گر شما هم مانند خیلی از خانم ها محصولاتی هم چون سرم های ضد پیری، مرطوب کننده ها ، ضدآفتاب ، داروهای تجویز شده برای پوست ...

هرچیزی که لازم است در مورد اسکراب ها بدانید
11 مهر 1399
 

 

هرچیزی که لازم است در مورد اسکراب ها بدانید

تعداد زیادی از افراد دوست دارند که اسکراب را به عنوان بخشی از روند مراقبت از پوست روزانه ی خود انجام دهند. استفاده از یک...

3 دلیل برای اینکه باید هر روز از ضدآفتاب استفاده کنید
25 شهریور 1399
 

 

3 دلیل برای اینکه باید هر روز از ضدآفتاب استفاده کنید

همه ی ما به صورت روزمره کارهایی را انجام میدهیم تا سالم، شاد و زیبا بمانیم. محافظت از پوست در مقابل نور خورشید هم باید ر...

ویدیو ی دلیل اهمیت پاکسازی و استفاده از لایه بردار و مرطوب کننده ها در مراقبت از پوست
13 مرداد 1399
 

 

ویدیو ی دلیل اهمیت پاکسازی و استفاده از لایه بردار و مرطوب کننده ها در مراقبت از پوست

کار سختی است که بخواهید پوست خوبی داشته باشید ولی از ۳ مرحله پاک کردن پوست ،لایه برداری و مرطوب کردن استفاده نکنید. معمو...