ساخت اسکراب لب خانگی
یک قاشق عسل را برای ۲۰ ثانیه در ماکروویو بگذارید تا عسل تقریبا مایع شود و به راحتی مخلوط شود.
عسل را با یک قاشق روغن طبیعی مانند روغن زیتون یا بادام مخلوط کنید.
سپس دو قاشق شکر اضافه کنید. شکر به اسکراب کردن و لایه برداری لب ها کمک میکند.
مخلوط را به لب ها بمالید. با انگشت تمیز یا یک پنبه به مخلوط بزنید و آن را برای ده ثانیه به لب ها ماساژ دهید.
سپس برای دو دقیقه آن را رها کنید. لایه بردار همیشه برای چند ثانیه پس از لایه برداری نباید بماند، اما این مخلوط لب ها را هم آبرسانی و نرم میکند.
با آب گرم لب هارا بشویید. سپس از یک بالم استفاده کنید.
هرچقدر از مخلوط باقی ماند میتوانید در یک ظرف سایه ی چشم خالی و تمیز یا بالم لب نگه داری کنید. این اسکراب را برای یک هفته میتوان در یخچال نگه داری کرد.
هنگام مصرف اگر عسل سفت شده بود، ظرف اسکراب را یک کاسه ی آب گرم قرار دهید.
نکاتی که باید بدانید
اگر لب های خیلی خشکی دارید دو قاشق دیگر از روغن های طبیعی اضافه کنید.
اگر لب های شما زخم شده عسل بیشتری اضافه کنید تا لب های نرم تری داشته باشید.
اگر پس از اسکراب باز لب های پوسته پوسته ای دارید ، قبل از اسکراب از یک بالم استفاده کنید.
برای آبرسانی بیشتر میتوانید از روغن های سنگین تری استفاده کنید. شی باتر و روغن نارگیل لب هارا نرم و انعطاف پذیر میکنند. قبل از استفاده از این روغن ها ظرف آن را تکان دهید و سپس یک قاشق به اسکراب خود اضافه کنید. میتوانید به جای روغن استفاده شده در اسکراب از شی باتر یا روغن نارگیل استفاده کنید.
منبع:
wikihow.com